Τα περί Νονού

Όλα όσα πρέπει να επιλέξει ο νονός μπορούν να είναι άρτια συνδυασμένα με το concept της βάπτισης. Ότι και να διαλέξει ο νονός από το ρούχο ως το μαρτυρικό μπορεί να διακοσμηθεί με την επιλογή σας και να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Μοντέρνο ή κλασικό, σίγουρα κάτι ευκολοφόρετο και όχι για να μείνει στη ντουλάπα.

Βαλίτσα ή κουτί ,ότι και αν διαλέξετε μποτούμε να το στολίσουμε στο ίδιο θέμα με τα υπόλοιπα στοιχεία της βάπτισης.

Ένα απλό κερί μπορεί να αλλάξει και να γίνει μια υπέροχη λαμπάδα άρτια συνδιασμένη με τα ρούχα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της βάπτισης.

Κάθε μαρτυρικό μπορεί να γίνει ξεχωριστό! Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το μαρτυρικό που θέλουμε σε βραχιολάκι,παραμάνα,μπουκαλάκι ή ότι άλλο έχετε σκεφτεί.

Χίλιες Χαρές

Για άμεση επικοινωνία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 2105061859 και 6945083543 (Δευτέρα - Σάββατο 10:00πμ-10:00μμ).

Για να λύσετε οποιαδήποτε απορία  μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας

Οργανώνουμε το σύνολο του γάμου ή της βάπτισή σας, φροντίζοντας για τα πάντα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν, ότι αφορά το ζευγάρι, τους γονείς ή τους κουμπάρους.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

η ομάδα μας αναλαμβάνει τον στολισμό, την οργάνωση του γάμου σας και εκτός Αττικής!

Γάμος

Θέλετε ένα γάμο κομψό, διαχρονικό, μοντέρνο, εκκεντρικό;
Όποιο σενάριο και αν έχετε σκεφτεί για το γάμο σας είμαστε σε θέση να το πραγματοποιήσουμε.

μάθετε περισσότερα

Βάπτιση

Στις ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ σχεδιάζουμε με φαντασία, αγάπη, μεράκι από την αρχή τη δική σας ιδέα ή επιλέγετε μέσα από ολοκληρωμένες θεματικές ενότητες.

μάθετε περισσότερα

Ιδέες

Θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα με την πρωτοτυπία, την άριστη ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική των προϊόντων μας, αλλά και τις λογικές τιμές μας.

μάθετε περισσότερα