ΙΔΕΕΣ

Φυσικά χρώματα και υλικά ενώνονται για να δημιουργήσουν έξυπνες ιδέες που προσαρμόζονται σε κάθε concept και προσδίδουν μοναδικότητα στο γάμο σας. Χρησιμοποιόντας ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα,φρέσκα εποχιακά λουλούδια,κανέλες και μπαχαρικά αλλά και σπάγκους,δαντέλες και κορδέλες,λινάτσες και οργάντζες,όλα σε τόνους του χρώματος που σας αρέσει,συμπληρώνουν μια γλυκιά και ευχάριστη διάθεση.

Μερικές από τις ιδέες που προτείνουν οι Χίλιες Χαρές για τη δική σας μοναδική ημέρα είναι:προσκλητήρια σε μπουκαλάκια ή δοκιμαστικούς σωλήνες, βιβλία ευχών σε δέντρα,μπουκάλια,παντζούρια ή γυάλες,ρύζι σε χωνάκια,βαζάκια ή πουγκιά συνδιασμένα με φυσικά υλικά,φαναράκια, καφάσια και ξεχωριστά γλυκίσματα για τη δεξίωση.

Κάθε σας ερέθισμα μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια νέα δημιουργία.

 

Βιβλία ευχών, έργα τέχνης για τις πιο όμορφες ευχές των καλεσμένων σας!

Ανακαλύψτε τις γλυκές μας προτάσεις για την οργάνωση του γάμου ή της βάπτισης σας...

Οι πιο όμορφες νυφικές ανθοδέσμες για ένα ονειρικό γάμο. Η νυφική ανθοδέσμη πρέπει να ταιριάζει τόσο με το στυλ της νύφης, όσο και με το στολισμό της εκκλησίας ή της δεξίωσης...

Χίλιες Χαρές

Για άμεση επικοινωνία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 2105061859 και 6945083543 (Δευτέρα - Σάββατο 10:00πμ-10:00μμ).

Για να λύσετε οποιαδήποτε απορία  μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας

Οργανώνουμε το σύνολο του γάμου ή της βάπτισή σας, φροντίζοντας για τα πάντα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν, ότι αφορά το ζευγάρι, τους γονείς ή τους κουμπάρους.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

η ομάδα μας αναλαμβάνει τον στολισμό, την οργάνωση του γάμου σας και εκτός Αττικής!

Γάμος

Θέλετε ένα γάμο κομψό, διαχρονικό, μοντέρνο, εκκεντρικό;
Όποιο σενάριο και αν έχετε σκεφτεί για το γάμο σας είμαστε σε θέση να το πραγματοποιήσουμε.

μάθετε περισσότερα

Βάπτιση

Στις ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ σχεδιάζουμε με φαντασία, αγάπη, μεράκι από την αρχή τη δική σας ιδέα ή επιλέγετε μέσα από ολοκληρωμένες θεματικές ενότητες.

μάθετε περισσότερα

Ιδέες

Θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα με την πρωτοτυπία, την άριστη ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική των προϊόντων μας, αλλά και τις λογικές τιμές μας.

μάθετε περισσότερα