ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Νυφικά σανδάλια για την τόσο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας! ...για τολμηρές νύφες που θέλουν να κάνουν την διαφορά. Γίνονται με παραγγελία στο σχέδιο και στο νούμερο σας.

Ένα γούρι για μια καλή χρονιά για κάθε φίλο,για κάθε σπίτι είναι το καλύτερο δώρο για να υποδεχτούμε την νέα χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο. Τα γούρια μας είναι μοναδικά και χειροποίητα σε διάφορα χρώματα και σχέδια (ρόδι, πέταλο, κλειδιά, σπιτάκια και άλλα) που φέρουν τύχη,ευτυχία,αγάπη και ελπίδα.

Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες εμπνευσμένες από φαντασία, αγάπη, μεράκι και συνδυάζουν ιδιαίτερα υλικά σε μεγάλη ποικιλία και οικονομικές τιμές.

Χίλιες Χαρές

Για άμεση επικοινωνία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 2105061859 και 6945083543 (Δευτέρα - Σάββατο 10:00πμ-10:00μμ).

Για να λύσετε οποιαδήποτε απορία  μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας

Οργανώνουμε το σύνολο του γάμου ή της βάπτισή σας, φροντίζοντας για τα πάντα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν, ότι αφορά το ζευγάρι, τους γονείς ή τους κουμπάρους.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

η ομάδα μας αναλαμβάνει τον στολισμό, την οργάνωση του γάμου σας και εκτός Αττικής!

Γάμος

Θέλετε ένα γάμο κομψό, διαχρονικό, μοντέρνο, εκκεντρικό;
Όποιο σενάριο και αν έχετε σκεφτεί για το γάμο σας είμαστε σε θέση να το πραγματοποιήσουμε.

μάθετε περισσότερα

Βάπτιση

Στις ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ σχεδιάζουμε με φαντασία, αγάπη, μεράκι από την αρχή τη δική σας ιδέα ή επιλέγετε μέσα από ολοκληρωμένες θεματικές ενότητες.

μάθετε περισσότερα

Ιδέες

Θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα με την πρωτοτυπία, την άριστη ποιότητα και την απαράμιλλη αισθητική των προϊόντων μας, αλλά και τις λογικές τιμές μας.

μάθετε περισσότερα